Stress

Igår dårå så tror jag att jag gick in i väggen. Iallafall millimetrars millimeter ifrån. Dagen började ju som sagt bra med en massa pepp och boost. När jag kom hem så fick jag sådant påslag. Alltså sedan en tid tillbaka så känner jag inte min egen stress, den har acklimatiserat sig så väl i min kropp och knopp att det är en del utav mig. Livsfarligt, jag vet. Detta upptäckte jag för drygt två veckor sedan då vi hade avslappningsövningar i skolan. Där och då, när jag gick in i ett lugn så kände jag hur fruktansvärt hög pulsen var. Det här skrämmer mig lite, jag känner mig så hjälplös och fast jag har kunskap och medel till att reducera min stress så fungerar det inte riktigt i praktiken. Det bli liksom lite motsägelsefullt kan jag tycka när man läst iallafall minst 45 hp inom stress och ganska så djupgående inom ämnet, att man själv är där. Men det är ju så för de flesta studenter, tyvärr. Det som är till nackdel för mig är mina koncentrationsproblem, detta leder till att jag i vissa fall tar längre tid på mig att slutföra en uppgift än vad andra gör. Det handlar inte om att jag är oengagerad eller har brist på kunskap, det handlar helt enkelt om att jag inte kan koncentrera mig. Hade jag inte haft det problemet hade jag kanske haft straight A's genom hela utbildningen för jag tycker att jag har skallen för det. 

Nåväl, igår så kände jag det där påslaget, satt och skrev som en dåre på en uppgift. Drack Celsius, vilket jag har upptäckt verkar ha dubbel effekt på mig. Jag var så fruktansvärt speedad och gick iväg för att spinna. Det gick hur bra som helst, jag hade så jäkla mycket energi. När jag kom hem kom jag på, jag har inte ätit så bra. Jag glömmer bort, eller skjuter hungern åt sidan ibland när jag är såhär. Jag blir äcklad när jag äter, det är jobbigt liksom. Började må så fruktansvärt illa, försökte ära lite men det gick ej. Blev lite apatisk och sittandes och spydde. Alltså jag spyr av stressen. Trodde först jag blivit magsjuk... Det här är sjukt. Känner mig lite hjälplös och vill mest bara försvinna bort till en solstol med en bärs i handen! Men jag håller mig ändå positiv och försöker hitta nya coping-strategier för att avlösa stressen. Tänk om jag bara kunde få ha fullt fokus hela tiden och tänk om det fanns fler än 24 h på ett dygn. 

Men jag är ändå lycklig, det här är något som är övergående och ska jag se en mening i det så tänker jag att jag kommer förmodligen att arbeta med stressrelaterade problem i framtiden. Då kommer jag ha erfarenhet och kan förlika mig med individen och på så vis kanske ha mer empati. 

Men nu är det helg (och ja, jag ska plugga igen ;) men inte hela helgen). Önskar alla en trevlig helg! <3



Mer komplimanger åt folket!

Hallå hallå! 

Idag hade vi en sån där härlig, rolig coachande ledarskap-lektion! Bland annat fick vi en varsin lapp som vi skrev vågat namn på. Sen skulle vi alla går runt och skriva en positiv egenskap till alla i klassen. 

Så himla roligt att få se att folk tycker att man är allt detta! :-) en riktig boost för självföretroendet. Vi avslutade lektionen genom att stå mitt emot varandra och i 6 sekunder överösa personen mitt emot med positiva komplimanger. Åh, så underbart! Har du gett någon en komplimang idag? Om inte, gör det! Det gör gott i själen! 

Tjing! 


Jympatime





 
Idag vikarierade jag. Har typ vickat 2 gånger denna termin, inte alls hunnit. Tråkigt faktiskt och det känns som jag inte ens hunnit köra mitt pass så mycket eftersom jag har en gång ena veckan och två gånger andra veckan. Idag passade jag på eftersom jag kunde! Det var roligt men det var bara 14 pers där ute på ultuna 18:00. Det blir ett helt annat ledarskap då! Jag är van vid betydligt fler och att det är ös i rummet, men det är kul att köra med lite olika grupper. :) Men det var bra ös för art vara så få och dessutom är allt relativt, det hade ju lika gärna kunnat vara 0 personer, haha. Men snart (eller helst redan nu) är det dags att göra nytt pass.  Ska återgå till min gamla stil, provade lite nytt denna termin men jag trivs bättre i det andra så så får det bli! Har redan några låtar på lut. Fördelen med att åka mycket tåg - lyssna på musik till jympan! 

Akta



Is a bitch. 

Själv känner jag mig rätt safe. 




Segare än segast är jag

Tjoho, godafton & godkväll! 

Hela dagen har jag varit trött. Eller ska inte ens säga trött, seg ska jag säga. Imorse försov jag mig drygt 4 h...! Och när jag vaknade hade jag liksom sett det senaste halvåret i revy, alltså jag drömde mig typ igenom hela senaste halvåret och dess händelser. Kände mig aningen groggy när jag vaknade och var nästan tvungen att fundera på var jag var och vad som gällde i livet just nu. Måste gått åt jäkla mycket energi under natten med tanke på allt möjligt som hänt. Ja jag förändrade ju mitt liv ganska drastiskt för ett halvår sedan. Och jag är så nöjd. :) 

Sen skulle jag börja plugga men musten har liksom gått ur mig. Kände det igår redan på lektionen, jag vet inte det slog mig bara plötsligt att jag har gjort så mycket uppgifter och tenta osv. Men det är så mycket mer kvar att göra, mer än det dubbla. Orken sjönk bara igenom mig och jag försökte ta mig tillbaka till fokus men har inte lyckats än idag. Började städa istället, sen drog jag ner på stan för att köpa en hårfärg. Kom hem, käka lunch väldigt sent. Gick upp på vinden för att leta reda på julsaker, men alltså hähä, det är knappt några saker som är mina där uppe. När jag hade tagit ner dessa saker började jag pilla med det men gick sen upp med granen och dess tillbehör igen... Kanske lite ivrig att ta fram den nu. ;-P ett år var jag så jävla ivrig att jag råka slita sönder granen hahahaha. Sen kom Jennifer och hennes mor för att hämta mig, vi skulle gå på hennes spinning. Alltsååå woooow, där blev jag pigg! Fy fan, det är sådant drag och pepp i den där kvinnan! Det gillar jag, hon är min favorit spinnare och dessutom den som fick mig börja med spinning. Vilken grupp hon har också, inte en jävel håller käft där inne - alla skriker med! Så härligt! Men sen när jag kom hem och hade ätit och duschat (och färgat håret) så är jag nu helt seg igen. Mååååste skriva, orkar inte skriva. :-( 

Kvar att göra framtill 16 jan; coachning-uppgift in, AFA-uppgift in, idrottsmedicin redovisning, hemtenta coaching, hemtenta mental träning, tenta kost, redogörelse för adepter. Med mera, med mera och allt överlappar varandra. Jag är så duktig som klarar detta! Klapp på axeln till mig själv. 

Hämta ny krafter och köööör ba! 



Godnatt du söndag!

Men Gud så jäkla skönt! Jag har liksom sovmorgon imorn ja'! Är ICKE vanligt för mig en måndag. Fick reda på det tidigare i veckan, höll på att börja grina av lycka! :) älskar sovmorgnar, älskar sovmorgnar på måndagar ännu mer. Men min kropp har vant sig att sova cirkus 6 h nu för tiden. I torsdags åkte jag hemifrån som vanligt strax innan sju och kom hem drygt halv åtta på kvällen. Så var jag så seg, för trött för att träna, för att plugga, för att kolla på tv. Så jag beslöt mig för att sova, somna vid 21, vakna 03. Hähä, då hade jag sovit mina 6 h. Somnade om sen iaf. Men åh, så underbart imorgon kan jag välja, träna innan eller efter. Det får vi se när jag vaknar hur jag som känner dårå. ;-) 

Har kommit hem nyligen från middag hos farmor, allt för längesedan vi umgicks. Vi brukar vanligtvis ses väldigt ofta men jag har ju haft kasst med tid på senaste. Så det var mycket trevligt! :-) men vet ni vad, från och med nu, alltså denna kommande vecka så blir det lugnare. Jag slipper åka lika mycket och framförallt slipper jag vara borta så långa dagar. Skönt att hinna med lite mer runt omkring. 

Har varit en skön helg, fast alldeles för snabb (som vanligt) men oväntade händelser på flera fronter... Spännande kan det bli ibland när man minst anar!  

Ja, men livet är underbart tycker jag! Jag ligger här i min stora, sköna säng och ska få sova ut och mysa med mina jamsare. Sen väntar en ny spännande vecka och det kommer bli en rolig helg nästa vecka. Framförallt för att vi får hem Lill-Jansson! Och innan helgen ska jag mata av massor av uppgifter. 

Im the worlds greatest! 




Fokus

Hahaha alltså what the fuck! Det här har jag funderat på litegrann, jag sitter för att slutföra en uppgift. Är inte särskilt mycket kvar att göra på den heller. Men så sitter jag här på min kammare och ska skriva, har datan framför mig. Det ända som är, är att dokumentet är huller om buller kan man säga. Ska bara skriva ihop och flytta upp och ner. Men det händer ingenting! Jag bara sitter och stirrar, orkar inte. Är rädd att det ska bli jobbigt... Men det är väl för fan bara att slutföra skiten?! Istället tittar jag på fejjan, går in på insta, kollar in andra bloggar osv, sitter här med min egen blogg. Sen så bara, nu då, nu kör jag. Äej, ska bara kolla fejjan en gång till. Jag kanske ska fixa foto till alla mina kontakter...? Typ så... Hahaha så här blir det ofta. Vi hade en föreläsning i fredags i mental träning gällande koncentration. Japp. På noll. Jag har ju ny lur, 5S så det är lite kul att pilla med den! 

Nej men nu har jag skrivit av mig lite gällande detta så atteeee, nu kanske det går då! 

Hej svejs! 

Tacksamhet

Det finns mycket i livet att vara tacksam för. En del saker mer än annat. Det gäller att se tacksamhet i de små sakerna i livet. Jag kan börja med att vara tacksam över att jag lever, att jag är frisk och inte har så många symtom eller besvär. Tror jag har en mildare sväng av ADHD, men det ser jag oftast som gynnsamt. Det enda negativa är koncentrationsproblemrn jag har. Jag är tacksam över att jag (på egen) hand tog mig ur min ätstörning. Jag är tacksam över att jag har tak över huvudet och fri tillgång till vatten. Jag är tacksam över att jag har mat på bordet och andra nödvändigheter. Jag är tacksam över fina människor i mitt liv, familj, vänner och bekanta. Jag är tacksam över karlarna i mitt liv, katterna. Jag är tacksam över mitt utseende. Jag är tacksam över att jag lyckats uppnå mål jag haft. Är tacksam över att jag oftast alltid gör det jag tänkt (stora saker, som utbildning osv) och att jag förverkligar. Jag är tacksam över att jag har stora drömmar och visioner och att jag har livlig fantasi. Jag är tacksam över att jag har frihet och själv bestämmer över mitt liv. Tacksam över att jag kliver bort från människor som ger mer än de tar och inte beblandar mig med människor som är elaka. Jag är tacksam över att saker jag trott varit för mig visat sig skulle varit katastrof för mig. Jag är tacksam över att jag är stark och inser mitt värde. Är tacksam över att jag är kräsen och väljer med omsorg. Är tacksam över allt jag varit med om och upplevt. 

Jag är tacksam och lycklig över livet helt enkelt. Jag kan göra precis vad jag vill med det. 

Såhär är bra att sitta eller ligga (eller stå om man är rastlös) och tänka och gärna säga högt för mig själv. Det ger positiva energier. Och var noga med att välja de positiva vägarna i livet. 

Affirmationer - be så ska du få.

Oändligt mycket kärlek och glädje finns det!

Crazy cat lady

Jag vill liksom inte gå och lägga mig fast klockan är sent. Ja, jävligt sent om man ska upp 05:30, hihi. Orkar inte lägga mig! Det är mycket roligare att vara uppe. :) Men ja, nästa termin snurrar vi runt rutinerna igen. Jag är en sån där nattuggla och fingrarna blöder på tangenterna nattetid. Eftersom det är uppsats som ska skrivas så passar ju det ypperligt. Men jag vet att jag kommer sakna det här också, full rulle och att det händer saker hela tiden. Fast det ändå gör mig stressad. Äh, det är ju kul det här nu för man får det sociala under dagarna. Jaoooo... Har massor av arbete att skriva och tänk om jag hade fått göra det nu... Men man måste sova säng. Med katten! Fan vad jag älskar katterna. Stackars Mittens fick ta igen försummad tid imorse när vi låg och kramades nästan en timme. Usch, tycker inte om att försumma honom, speciellt inte då han är så social och kräver mycket uppmärksamhet. Men nu är han mycket nöjd, jag har gått runt och pussat ihjäl honom hela dagen. Han är allt-i-allo; min katt, min chef, min man, min värmekudde, min sällskapsherre, min bebis, min kärlek och så vidare. 

Nej nu då är det dags, imorgon väntar coachande ledarskap, mental träning samt adept. 

Tjohej!

Hälge

Oj, det är några dagar sedan nu... Allt på grund av det hektiska livet jag lever. ;-P Hehe, gud det är söndagskväll och jag har inte ens slappnat av en enda gång denna helg! Till och med idag har jag varit stressad och färdats hit och dit. Skulle ju ha filmmys ikväll, men det fick utebli. Istället är jag stuck med en rapport om doping samt två filmer med samma ämne. Kul jul! 

Sammanfattning av helgen; 

Fredag - två mysiga föreläsningar/lektioner, träna och bubbla på fjärran med klassisar, äta tillsammans, sen till klassfesten. Riktigt roligt och festlig känsla, vi pendlare skulle ta 23-tåget, dels för mig för att jag skulle ha passet dagen efter osv. Kommer in i dimman, känner att jag orkar inte leva längre i mitt inrutade liv, blir fullare och bestämmer mig för att festa vidare. ;-) de andra från Uppsala kände samma sak. Blev Allstar sen 03-tåget hem. Var väl hemma runt halv fem, då hade jag varit vaken 1 dygn typ hahaha. Kände liksom på vägen hem när jag vandrade från stationen med min stora truck på axlarna att livet är inte speciellt glamouröst hahaha. Just den känslan att vandra med tungt så sent/tidigt. 

Vaknade bakis på lördagen, vet inte var tiden tog vägen heller fram till 16 då jag hade mitt pass. Men det hann bli lite mys iallafall. Jaaa, sen hem efter passet, svira om. Åkte till Ekeby där det var 25-års fest för Jill, Det var också riktigt kul, hade inte tänkt gå ut... Men jag hakade tydligen på ;-P flurran vart det och det var riktigt najs där igår! Vandrade hem med höga klackar och en låt på repeat i öronen. Blev lite efterfest också. 

Idag vaknade jag och kände mig sjukt seg, somnade om till halv ett typ. Ja sen var det massa saker att fixa och greja med fram och tillbaka, Sen till Friskis, P skulle hjälpa mig med att ta korten som jag skrivit om tidigare (övningsbibliotek), gick även på hans pass. Fy fan, kände i slutet att jag knappt kunde lyfta axlarna! Så som det ska kännas med andra ord! 

Blev några hyfsade bilder iallafall. 









Sen att jag ser lite menlös och förjävlig ut i fejjan är ju en annan femma! 

Tjing! 

Omtenta



Godkväll! 

Tentan är nu skriven, tyvärr gick det inget vidare. Så jag tror att jag får skriva om den. Tycker kanske inte att jag är värd att bli godkänd heller så dåligt som jag skrev. Fick blackout på vissa frågor, bland annat att förklara aeroba och anaeroba processer. Gaaah, fattar inte att det blir sådär totalt tomt när jag sitter där. Well, att få göra om den igen gynnar mig bara. Känner att jag verkligen behöver läsa mer. Nu har jag kommit in i mitt flow när jag pluggar också så det är bara att köra. YOLO typ!  

Efter tentan hade vi AFA-lektion (anpassad fysik aktivitet) med bland annat rullstolar. Riktigt intressant, men tyvärr började jag må så fruktansvärt illa efter halva lektionen, trodde jag höll på att bli magsjuk. Så jag gick tidigare, sen somnade jag på tåget och när jag vaknade mådde jag inte illa mer. Så svaret var sömnbrist. Vad jag önskar jag vore en sån där typ av människa som inte var specifikt beroende av sin sömn. Så mycket enklare det skulle vara. :) 

Längtar till att springa imorgon igen! Tror jag har hittat min grej. :))) det är så kul att ha ett mål att sträva efter också! 

Natti natti! 

Pre-tenta

Hej hej!
 
Sitter och tentapluggar, passar på att ta en av alla dessa "välförtjänta" pauser. ;-) Många sådana är jag värd, verkar jag anse... Well, känner faktiskt ingenting om hur det kommer att gå. Det jag känner är att jag inte har pluggat så mycket inför den som jag borde ha gjort. Men det är ju en sak i sig. Kan ju inte direkt säga att jag hade kunnat lagt mer tid på det heller, i sådana fall om jag skulle ha offrat nån timme av min dyrbara, älskade sömn. Inte fan skulle jag offrat träning i alla fall. Ja, men det kommer tillfälle för omtenta också sörrö, så atte... det löser sig!
 
Igår ökade jag mitt PB i marklyft, tog 70 kg förra veckan, igår 90 kg! Var så jävla stolt! Det sitter bara i skallen. Det ända jag tänkte var rörelsen, sen att den här jävla stången ska upp (oops hur lät det där), hehe och upp kom den! Hade sådant adrenalin-påslag innan, efteråt kände jag mig grym. Undra om det går med 100 nästa gång... Benböj däremot är fortfarande instabil för mig. Där vågar jag inte lassa på, detta för att jag inte är helt 100 i rörelsen än. Det blir bättre och bättre men jag är så stel, stel i soleus och spänner mig och blir rädd. Men jag jobba på't!
 
Långa dagar återstår denna vecka, imorgon tenta på fm, föreläsning på em, följt av träning av adept. Funderar på att köra med henne imorgon faktiskt så jag också hinner träna. :) Fredag också lång dag med föreläsningar. Sen klassferka, innan det tänkte vi träna och relaxa på fjärran, skönt! Ska nog köra intervaller på 5 kilometer. Igår förbättrade jag tiden på milen med 2 minuter, även det kändes så jävla bra! På lördag är det 25-årsferka för Jill, ska bli roligt. På söndag är jag förmodligen bakfull av något slag men förhoppningsvis inte överjävligt! Då har jag lovat upp mig på Alariks skivstångspass, har inte varit på hans nya fast snart hela terminen har gått så det ska bli kul det med. Har faktiskt inte varit på skivstångspass överhuvudtaget på ett bra tag. Jag kommer nog att vara mycket analyserande med tanke på allt jag lärt mig och vinklar hit och dit. Sen ska vi (äntligen) ta kort till mitt övnings-bibliotek... Ligger efter flera veckor med den läxan, hähä.
 
Jadå, åter till studierna.
  
.
 

Mörkerskrivning

Ja då var det plötsligt söndag då mina kära vänner! 


Och här sitter jag i mörkret och skriver (fast det händer ingenting i dokumentet, hur går det ihop?!). Ska redovisas imorn det här... (High five) jag tror att det är mest tomma ord från mitt håll när jag skriver om mitt sk. pluggeri... Låter mer än vad det är. Men jag försöker ju iallafall, alltid värt nåt det!

Ny vecka imorn då, ser la ut som alle andre veckor typ. HIG, GKK, Fjärran H. På dagtid alltså. Sen händer det lite annat på kvällarna. En annorlunda sak den kommande veckan är kursens första tenta... :O De senaste terminerna har bestått av uppsatser, stora skrivuppgifter, någon enstak hemtenta mm. Har glömt bort hur det känns med tenta. Men jag tycker det är lite spännande! Man vet aldrig vad som kan dyka upp. Vanligtvis brukar man ha några dagar innan till förfogande att plugga inför tentan. Men icke det, haha det får gå som det går. Torsdag 9:00 börjar den, håll gärna tummar! 

Jo, nej åter till dataskärmen! Tjing! 

Träning, plugg, träning, plugg.

Yohoo, tjoho, tjena! 

Härligt med lördag och härligt med helg! Själv spenderar jag den med träning och plugg. Haha alltså jag fattar inte hur jag ska få klart en uppgift till måndag. Men det ska gå! Sen så tenta-pluggar jag omlott med det. Det är bara att köra! 

Igår sprang jag fredagsfemman sen pluggades det som sagt. Har upptäckt att jag tydligen fick skavsår från sport-bhn när jag sprang milen i veckan. 

Någon van köpare, är det vanligt att det blir så? 
Nåväl, idag har jag på fm gymat med Kristin. Roligt att köra med någon annan. :-) vi körde bland annat det här. 

Jag är rätt sned här, pga att min axel ät inte helt bra än och jag borde därför ta lättare vikt men så blev det inte. ;) annars så är rörelsen alltid viktigast, rörelsen kommer före belastningen. 




Nu ska jag plugga någon timme men har redan hoppat i nästa träningsoutfit. Dags att köra mitt jympapass 16! 


Well, later aligator! 

Känslan av situationen

Att vara stark är också att våga erkänna att man är svag. Jag vet inte riktigt vad som hände med mig denna höst. Allt vändes uppochner från ingenstans. Vad har jag för mål? Varför gör jag det jag gör? Har jag glömt bort det? Varför känns det som att allt bara passerar? Typ som sand i handen som bara glider igenom. Jag känner mig inte riktigt som mig själv. Inte hela tiden iallafall, klart att jag är som jag är van vid; glad och full av liv. Men det sa bara pang! Som att springa in i en dörr. Jag mår ändå så mycket bättre nu än för ett tag sedan. Men sådan är jag, så fort jag tycker att allt känns "normalt" igen så hissar jag flaggan och tror att allt är i balans igen. Men så kommer de där dagarna. Är jag schizofren? Nä, har bara inte allt i harmoni. Och samtidigt så uppskattar man väl inte de där toppen-ultramega-bra dagarna lika bra om man inte har de där sämre dagarna. 

Jag känner mig matt av studierna, av allt flängande, att vara på flera ställen och så mycket tid som bara går åt till att ta sig. Jag önskar att det vore juni nu, då allt är klart. Men det kommer förmodligen att hända så mycket på vägen dit som jag ska uppleva först. Men just nu känns det som att livet är i en vänt-zon. En väntan på att skolan ska bli klar. Livet börjar sen typ. För man hinner ju inte så mycket nu. Satt och tänkte på det faktiskt (är eventuellt därför jag är så trött, för jag tänker och funderar så mycket), att jag tycker att det inte händer så mycket. Sen slog det mig, det jag gör nu, utbildningen, är ju en händelse. Det är liksom en stor grej faktiskt men man tänker inte så just när man är i det. Fick gå tillbaka till känslor jag hade innan jag började studera, påminna mig om hur jag kände då. Då gick det upp för mig att det händer ju faktiskt saker här och nu. 

Men jag vill ha mer, det är så typiskt mig jag ledsnar så snabbt och orkar inte. Vill bara lämna denna stad och detta land. För ett tag. Se nya saker, träffa nya människor, få nya perspektiv och erfarenheter. 

Jag mår lite illa av tanken men jag har bestämt mig, jag skriver uppsatsen i vår.  Jag har påbörjat det här och ska slutföra det. Efter det får jag bege mig iväg. Kommer nog att känna mig sjukt stolt över mig själv när jag är klar och har den där fil. kanden på papper. Och allt annat som man blir benämnd också. 

Nåväl, det gäller att hålla sig positiv. Det är bara det att ibland så blir det för mycket. 

Frulletime


Mmmmmm frulle! :-) Älskar frukost men på senaste har den varit så stressig med de tidiga morgnarna så man inte hinner njuta ordentligt. Idag misbehavear jag, skolkar! Pallar inte, behöver ett break. Framförallt från de långa dagarna när jag är borta 13-14 timmar. Men jag ska plugga hemma, känner att jag behöver det inför tentan samt en annan uppgift. Dessutom behövde jag sömn...

Den där frukosten ovan är iallafall en mysig start på en lång pluggdag. Det är kaffe, smoothie gjord på naturell yoghurt med bubbar, blåa bär och hallon, ägg (som jag äter på ett mongo-sätt), rostat surdegsbröd med makrill, kalkon och keso. Gott! 

Jag har det så bra, för orkar jag inte diska så kan alltid den här lille herrn kirra det! 

Har inte bestämt vad det blir för träning idag, haha får försöka hitta en muskelgrupp som inte har träningsvärk, ;-) benen är totalt uteslutande, framförallt vader, rygg och biceps likaså.  Mage skulle jag kunna satsa på och baksida axlar. Viktigt för mig att stärka upp baksida, viktigt för alla att ha en bra balans. Borde nog satsa på flex idag, eller yoga. Om det finns något pass idag! 

Vilka är ni förresten som läser? Vore kul om ni lämnade ett litet hej i kommentarsfältet! Va inre blyga ;-) 

Trasig på ett bra sätt


Men tjena! Kan säga att jag har ont lite överallt idag. Kutade en mil igår för första gången och det känns idag kan jag lova... + att jag tog PB i mark, bänk och benböj igår. Det där med milen har jag planerat att göra ett tag men den senaste månaden har varit fokus på 5 km pga en skoluppgift. Gick sisådär med den, den senaste månade har jag varit förkyld/sjuk drygt tre veckor av fyra. Ni förstår ju själva matematiken där. ;-) Det är tur att det är själva analysen som är viktig i uppgiften. Iallafall, igår så fick jag ett infall och körde milen. Det gick bra men fick ju såklart lägga upp det helt annorlunda än när jag springer 5 km. Mycket mentalt måste jag säga när det är på band eftersom det inte finns så mycket stimuli runt omkring. Jag har min lista med låtar   som tar mig framåt. Sen är jag envis, fruktansvärt envis. Har jag bestämt mig så ska jag! Hamnade under timmen, 58 min och 49 sek. Det var den enda förväntningen jag hade, att komma under timmen. Nu ska jag förbättra tiden och ett mål jag har längre fram är att springa en halvmara. 

Men det känns som sagt i benen idag, haltade till och med lite tidigare... Haha. 

Här kommer ett litet bildregn från lördagen, mest bilder på mig själv, syrran och Marcus. Vart full som en kastrull sen och glömde ta kort på alla andra... Har för mig att det gick runt en vanlig kamera under kvällen också? Jaja... Here comes the rain... 

















Naaaj

Näääe satt på tåget tidigare och skrev ett roligt inlägg, men så försvann täckningen... Trodde att inlägget skulle sparas då jag hade klickat på publicera. Men icke sa Nicke picke pö som bodde på en ö. Jag orkar inte skriva om det nu heller, var ju inne i en feeling när jag skrev. 

Har gjort mig själv nöjd idag flera gånger! Är glad och stolt och väljer att runda av dagen med ett WOW! 

Ljus och kärlek! 



Ja

Jösses Amalia! Fruktansvärt jävla trött... Dessa tidiga morgnar dödar mig! Jag tänker aldrig mer pendla. Aldrig, no way José! Flyttar dit jobbet finns, spelar ingen roll vart. Har åkt kommunaltrafik för en livstid nu känns det som. Älskar PT-kursen men hatar hur hektiskt det blir med (oftast) så långa dagar. Men snaaaaart är det jullov och sen lite hektiskt till, efter det börjar nästa kapitel. 

Idag blir det massa träning, har inte bestämt mig för vad än. Funderar på att testa en sak jag aldrig gjort tidigare. :) men först ut är GKK, har för mig att vi skulle "köra loss" idag, en kan ju hoppes på det! 

Är sugen på att festa igen efter lördagen som var så kul. Är bjuden på ferka på lördag och hade tänkt gå med jag har den stundande tentan nästa torsdag. Eftersom man knappt hinner plugga i veckorna så borde jag nog plugga i helgen... Och vara pigg i skallen på söndagen. Men man vill ju ha lite kul också! Jaja, la se hur det blir. 

Tjena hej! 

Bakfull

Åh fy fan. Vaknade bakfull fast även fortfarande full tror jag! Skoj som fan igår, alla var utklädda. Så roligt när folk verkligen anstränger sig och klär ut sig. :-) Vild ferka, hemmaferka hela kvällen/natten, tror vi la oss typ 5. Nu ligger vi 8 pers i en soffa och en madrass och glor på Tomten är far till alla barn. Som stök ligger vi och så lär dagen fortsätta! 

Tjing! 

Ps. Jag måste sluta vara så aktiv med min telefon när jag är berusad. Haha hade till och med länkat till bloggen inatt... :/ 

Hälsingland-party

Sådärja, sitter på tåget mot Hudik. Party ska det bli och hoppas det kommer några snygga urinvånare dit. Jag har fått någon hookup på dialekter, är en kille snygg och dessutom har en bred dialekt , ja då är det kört! (Såvida han inte är dum i huvudet då). ;-) 

Började morgonen med ett benpass hemma (glad att jag har den där skivstången) och jag är nästan 100 på att det blir rullstol imorgon. Det är speciellt de där utfallen, bränner i röven på en gång. Man liksom får träningsvärk redan under hela utförandet. Hehe. 

Reflekterade när jag stod i spegeln imorse att det tonats lite på magen. Kul, "the second you stop wanting something it will come to you". Menar inte att jag inte vill ha det men har inte ens tänkt på det eller kämpat för det. 
Den är ju långt ifrån perfekt men den har ändå lite konturer. :-) tror den enkla förklaringen är att jag legat på underskott några veckor (av kalorier alltså), ofrivilligt men har glömt bort eller inte hunnit ibland. Det låter kanske inte som att det här går ihop, men har iallafall ätit regelbundet. Hade jag inte gjort det hade jag istället lagrat fett på grund av att kroppen går in i svältläge. Men jag försöker bättra mig med mina vanor! Jag vill inte ligga på underskott, jag vill ligga som jag bör göra. 

När jag kommer fram till familjen Jansson/Eriksson ska vi börja göra oss i ordning, bilder kommer komma upp imorgon (om jag orkar). Då får ni se vad vi var utklädda till, fast det kommer ju komma på fejjan redan ikväll, såklart. Haha ;-) 

Ps. I got a burning hot desire, no one can put out that fire. Except you

Higher

"Let it be, levitate with me.... Baby please!
I just want to take you higher (higher) Com'n let me light your fire (fire) OoOOooOOoo I just want to take you higher (higher) When you get Close to me, there's no gravity
I just want to take you higher...."
 
Mark Rosas - Higher
 
Ville bara dela med mig av en sexig låt. Har ni en sådan lista på er Spotify så kan jag tipsa om att lägga till denna låt där. ;)
 
 
 
 
 
 

Helgerna som inte finns

Åhåhå, så trött, så trött! Jag har sovit drygt 9,5 h, hehe. Som ett litet barn, behöver många timmars sömn varje natt. Kaffet puttrar där borta i köket, älskar morgonkaffet! Kaffekonsumtionen under termin vs. sommarlov är som helan och halvan, stor skillnad! Apropå termin, upptäckte häromdagen när jag hade HPB med de som går terminer under att vi är midterm. De prata om att de hade den här underbara helgen framför sig, helgen då man är helt ledig. Så kom jag på att vi har ingen sådan helg denna termin, haha och inte nästa heller. Eftersom vi läser 30 hp-kurser. En helg har jag ledig såg jag, 17-19 januari, man kanske borde checka in på SPA då! ;) med ledig menar jag att man är helt fri från uppgifter/tentor/seminarier osv. Även om man inte studerar någonting under helgen så är man inte ledig, för det ligger alltid något i bakhuvudet som man borde eller ska göra. Man är aldrig helt ledig. Tidigare terminer när vi har läst 7,5 kurser blev det ju iallafall 4 lediga helger/termin. Men också, läskigt att halva terminen har gått! 

Plugga hemma idag, skönt! Kompis-uppföljning på VK i eftermiddag, roligt. 

Sedan är det "helg"! ;) 



RSS 2.0