Ursprung och fäste

Happ! Nu är jag här igen, två dagar i rad! Idag har varit hemmaplugg, det är både skönt och jobbigt. Skönt att inte behöva ta sig, jobbigt för jag skulle behöva ha någon som stod med en piska så jag blev mer effektiv. Men måste ändå säga att jag varit hyfsat effektiv idag faktiskt. :) repeterat muskler och ursprung och fäste. Samt läst en del om knäskador eftersom en av mina adepter har det. Ska fortsätta hela kvällen att läsa tänkte jag, vill egentligen träna men har någon skit i mig som aldrig verkar vilja bryta ut helt men gör mig rätt sänkt ändock. Behöver vara helt 100 imorgon när jag leder jympan på kvällen! 

Tjing! 

I'm back!

I'm back! Inget långt utlägg om varför jag inte bloggat sedan februari. Har bara inte tänkt på det, haft annat att sysselsätta mig med. ;-) Men nu fick jag plötsligt lust! 

HT-13 blev kursen Personlig Tränare 30 hp och det känns fantastiskt rooooligt! Skjuter på den där C-uppsatsen en termin så får jag ta tag i den skräcken i vår. 

Idag var jag med morsan på gymet, bi körde på F&S (såklart) i Ultuna. Körde ett enkelt helkroppsprogram med henne, kan köra s om man är nybörjare. Med maskiner, för att vara säker på att följa rörelsemönstret samt undvika skador ( i fall man är nybörjare). Vi hade kul och jag känner i kroppen jag för jag körde också, vi körde varannat set. Hahaha när vi skulle köra mage så fick jag som jag ofta får, en garv-attack! Fy fan kunde inte sluta hahaha! Men det var ju på rätt ställe så att säga, nu när det ändå var mage vi körde. ;-) 

RSS 2.0