fredag!!


HAHAHAHAHA! Alltså alla dessa roliga bilder, jag orkar inte! Sådär har man ju känt, men vad fan lite spänning förgyller tillvaron och sätter fart på magen! Vad spelar det för roll om hundra år? Tror jag kanske ska skicka lite risky-texts ikväll efter något glas till folk som minst anar det. Det är skitkul, bara för att driva liksom. Man kan få riktigt makabra svar tillbaka! ;-) 

Jaha, fredag - yaaay! Tog sovmorgon eftersom jag har flexibla tider med mitt plugg. Dock tog jag lite för lång sovmorgon... Kom försent 3 h till "arbetet". Det kan det vara värt! Och ni behöver inte oroa er att jag är oseriös, har hallt under koll sörrö!



Om några timmar ska jag på AW på jobbet, mysigt! Sen käka på tilltugg med en kollega, mysigt det också! :-) 

Idag är jag inte arg, har haft lite problem med ilska i veckan, känt mig nästan lite julilsken som Karl-Bertil Johnssons farsa. Mest på grund av trötthet och någon gång för att jag var hungrig. Ja, men ibland är inte humöret på topp men tur är att det går över snabbt! Lite såhär har jag sett ut i mina arga stunder... 


Inte en särskilt trevlig person att möta på i det där tillståndet, hahaha. 

Nej, nu ni, nu måste jag återgå till studierna. 

Tjingeling! 

Alla jag älskat

Sitter på jobbääää på rast och har haft sån extrem överskottsenergi och adhd-ryck! Har dansat i receptionen hahaha. 

Anyways, hittade den här texten på insta från något quote-konto jag följer. Inte för att det är en quote men; 


När man tänker efter, undra vem man skulle springa till. Förmodligen inte en enda. Hahaha, skämt och sido. ;-) vore man full och så, vem vet! 

Nej, nu ska jag dundra ner till repan igen! 

Blekt



Tjoflöjt! 

Sitter med blekning (!) i håret... Kände att det var så jävla dassigt i utväxten som är färgad och inte blekt. Måste passa tiden bara så jag inte blir sådär vithårig in i hårbotten. Usch, så fjortis jag skulle se ut. Är alltså endast i botten,  och givetvis inte i längderna. Kanske kan det liva upp, då antingen att det ger mig ett litet lyft eller så ser jag lustig ut. 

Idag var jag på riktigt jävla dåligt humör tidigare. På grund av hunger, det blev så konstigt med maten när jag skulle ta 11:00 tåget och direkt till skolan. Var inte hungrig när jag hade möjlighet, sen smååts det konstighet. Väl tillbaka i Uppsala gick jag på spinning och efter det var det inte kul att vara med mig, det fick morsan känna på. Förlåt igen mamma, i love you! <3 ja sen åt jag, men först var jag tvungen att ta mig till en affär och sedan gå hem med all packning. Usch, ogillar dagar man måste pendla. 






Nej nu ska jag kanske skölja ur blekningen, på återseende! 

Så jäkla skum katt.

Alltså, hahaha, min ena katt (den fete) Plince, eller Prince som han egentligen heter är så jäkla märklig emellanåt. Ja, jo ni som känner mina herrar tänker säkert att det är den vintervite som är inte riktigt har alla hästar i stallet. Han är konstig på sitt sätt han med! 

Men alltså Plince, såhär på kvällskvisten när en stackars student sitter och kämpar och skriver, ska han komma in igen efter att ha varit ute ett tag. Nummer 1. När han ser mig komma för att släppa in han så jamsar (skriker, jamar, mjauar men jag tycker jamsa låter bra) han, högt. Han kanske är glad att se mig? Väl inne i trapphuset jamsar han hela vägen upp. När vi kommer in jamsar han och jag vet vad saken gäller. Det gäller matskålen, och den är full med käk. Men det är som att han har en tanke om att jag måste fylla upp den varje gång han kommer in. Jag har fått "ruska" på skålen för att han ska börja äta. Jaha, jag glömde skriva nummer 2. Hahaha... Ja, allt hör ihop iallafall. Efter han har tuggat ett tag börjar han jamsa igen och jag vet inte vad han vill?! Vill han bli klappad? Ibland men oftast springer han iväg mot något mål han har. Men nu när han kom in så gick jag aldrig och ruska på hans skål så nu har han jamsat i tio minuter ungefär. Kan ju inte vara så hungrig då lille vän? Han är jäkligt skum också när han ska ut, det är som att han har en slags volymhöjare i halsen för skriken blir högre och högre och högre. Speciellt på morgnarna när man just vaknat. Man kanske inte vet det här om mig om man aldrig har sovit med mig, men har man det så vet man att jag är fett seg på morgonen. Det tar mig lång tid att få kontroll på hjärnan, kroppen och koordinationen (många gånger har jag gjort illa mig). Jag orkar faktiskt inte gå ner för trapporna direkt när jag vaknat för jag är livrädd att jag ska slå ihjäl mig! Han är också konstig när han vill bli klappad på huvudet just när jag ska sova, det räcker inte med ena handen - han ska ha båda och det blir lite svårt att styra det hela då... Så står han där i typ fem minuter och kurrar jättehögt, sen plötsligt slänger han sig ner. 

Ja, inte vet jag om det här inlägget blev särskilt spännande för er som inte är lika fanatisk över kattdjur som jag är. Men jag tyckte att det var mycket kul! Och då har jag försett mig med ett skratt såhär 00:13, det är ju en ny vecka nu och det är väl helt fantastiskt att börja med ett gott skratt!  

En annan dag ska ja förtälja historien om vintervits märkliga beteenden. 

So long på den! Ett härligt bilderregn på fettokissen kommer här. 











Mhm

"Det är så logiskt, alla fattar utom du. Du har inte en aning. Du har inte en aning." 

Å vad ät logiskt egentligen? Inte mycket här från mitt håll just nu iallafall. Undrar om jag fått en släng av bengaloo eller så. Det går inte enligt mina planer just nu och har inte gjort det de senaste dagarna heller. Alltså, det vänder ju men känner mig så snurrig och efterbliven just nu dåra. Mår riktigt dåligt över mitt dåliga samvete med skolan bland annat.  Är typ såhääääär nära på att bara hoppa av men det vore ju förjävligt så nära mållinjen. Det var en annan jävla mållinje jag precis hade nått också, men det sket sig visst. 

Japp, jaja. 

Nu ska jag iallafall gå iväg och vicka på jympan och sen ska jag kanske dränka min ängslan med nån bärs eller två. Sugen på öl faktiskt. 

Tjohej då! 

Blek och humor

Ja herregudars, man samlar på sig diverse i-landsprobs. Nu när solen var framme i 2,5 dag så såg jag hur äckligt blek jag är! Haha, det jag typ inte sett när det varit så grått och mörkt och tror att speglar och belysning har lurat mig. Så idag ska jag sola har jag tänkt och sen göra det några gånger till. Det är inte bra med solarium, jag vet, men jag känner mig så trött och grå utan lite färg på kroppen. ;-) 

Först blir det spinning 16 med favvon J.S! <3 är dock jävligt trött i kroppen efter alla mina dubbelpass hahaha. Men imorgon ska jag ha en vilodag. 

Syrran och jag är ju lite sjuka i huvudet och har vild fantasi och humor. Sist hon var hemma för 2 veckor sedan gjorde vi några videos, hahahaha garvar ihjäl mig varje gång jag tittar på dom! Kan inte lägga upp dem här för jag vet inte hur man gör, samt att jag är rädd att materialet kan vara stötande. Men här är lite bilder från en av videorna. 




Där har ni Lis-Marie och hennes psykolog! 

Kyss och hej! 

\

Att känna NOLL  och ingenting alls. Att samtidigt känna HUNDRA och allt i hela världen. Välkommen in. Kom inte nära. Stick. Kom.  

Att ha huvudvärk.  

Ny vecka med sol







Idag är det så underbart väder! Vårkänslor all over the place! Började dagen med att vicka på VK 12:00, underbart, fan vad jag saknar att ha lunchpassen. Hade det förra vårterminen och det är något speciellt med det, framförallt en måndag när man verkligen får kicka igång veckan. Dock var jag lite mör i kroppen idag, hehe, har inte hunnit återhämta mig från spin & cirkelfys igår eftermiddag riktigt. 

På vägen hem gick jag ganska många vägar, dels för att det bara var skönt att gå utan mål, dels för att jag ville haffa lite D-vitamin, dels för att jag ville lyssna på musik i hörlurarna, samt dels att jag ville fundera lite. 

Ja, jag ska åka till HIG imorn, det är dags för mig att gå på en föreläsning iaf. Får ångest av att inte åka, känns onödigt att vara där när jag är där. Men får väl stilla ångesten lite med att åka dit då. Och köpa ett tågkort. Dyrt. Men snart slipper man helt och då slipper man även ångesten. Kanske. Hahahahah JAG VILL BLI KLAR NU! HELST IGÅR. 

Eftermiddag och kväll ska hänges till skolan nu. Japp, på med en panna kaffe ba' å kör! 

Tjing 

Esta vida loca.

























Tröttastistan

Sate, nu är jag sådär djävulskt trött igen! Hahaha, varje kväll runt 21:00 nu för tiden. 




Fy fan vad jävla nice det var idag med två pass! <3 totalt underbart. Men också väldigt trött och slut nu. Ser fram emot en awsome träningsvecka som jag har framför mig, blir en del av mitt eget pass, tre gånger vad det ser ut som nu iallafall. Sen massa spinning och löpning. 

Och plugga. Sätter bara punkt där, den där äckliga plugg-ångesten har börjat krypa på igen. Usch. Bleeeh. Fuck it. Spåra. 

God kväll! 



L ö r d a g s a f t o n


 
Soffläge. Trött som tusan. Tända ljus. Romatiskt för en. Melodifestival i bakgrund (orkar inte riktig titta). Sunkig mat. Kattor. Mysdress. En tanke om plugg. Trött i kroppen. 

Hahahaha typ så ser min fabulösa afton ut! Hade kunnat göra annat, finns alternativ. Men L.J skulle plugga var tanken, men är så väldigt trött. Det var jobbigt att leda passet idag, influensan vill inte riktigt släppa taget om mig än. Är inte sjuk längre men min kapacitet ligger ungefär på hälften och så kommer det väl vara några dagar till. Men jag skriker mer på mina motionärer ju tröttare jag är. Haha. För att orka själv typ. Men det var lika kul idag som vanligt! 

Sen mötte jag upp J.S vid hennes jobb och snacka lite skit och uppdatering. Sen följde hon med mig till Willys och handla, vilken jäkla tid det tog för mig! Sådär seg och landsvägs-snigel-antog i affären, vet inte riktigt vad jag är ute efter. Men hem med fyra påsar kom jag iallafall. Men oj, det tog alldeles för lång tid för mig att äta middag så nu ligger jag här helt urlakad. 

Måste ta tag i framtiden, dvs plugget, men orkar inte ikväll tror jag. Jag vet inte ens vad jag skriver, så trött är jag. 

Kanske lika bra att jag lägger mig? Ska jobba imorn 9-15:45 in the repa, sen korta intervaller med Jennifer följt av Peters cirkelfys. Hur ska en orka? Men det är ju så jävla kul! :) 

Nej, godnatt typ. 







SKINNY LOVE

BOOM.
 
 
 
 
Come on skinny love  just
last the year
Pour a little salt we were never here
My my my - my my my -
my my my my - my my ...
Staring at the sink of blood and crushed
veneer

I tell my love to
wreck it all
Cut out all the ropes and let me fall
My my my - my my my -
my my my my - my my ...
Right in the moment this order's tall

I told
you to be patient I told you to be fine
I told you to be balanced I told you
to be kind
In the morning I'll be with you
But it will be a different
kind
I'll be holding all the tickets
And you'll be owning all the
fines

Come on skinny love what
happened here
Suckle on the hope
in lite brassiere
My my my - my my my - my my my - my my ...
Sullen load
is full so slow on the split

I told you to be patient I told you to be
fine
I told you to be balanced I told you to be kind
Now all your love is
wasted then who the hell was I?
Cause now I'm breaking at the britches
And
at the end of all your lines

Who will love you? who will fight?
And
who will fall, far behind?

Come on skinny love
My my my - my my my -
my my my - my my ...

Come on skinny love
My my my - my my my - my my
my - my my ...

Kärlekens dag

God förmiddag! 





 
Idag är det alla <3 dag! Trevlans kan man tycka! Jag har gått från att vara sådär extremt puttinuttig och mysig - det måste firas, till att tycka att det är kommersiellt skit och att man ska visa sin käresta och alla andra lika mycket kärlek oavsett dag. Och nu tillbaka till att det är puttinuttigt och gulligt och borde firas! Why not? Självklart ska man visa kärlek årets alla dagar men när det nu finns en sådan dag till förfogande så kan man väl ta vara på det? 

Själv har jag ingen sweetheart att fira med men nästa gång jag har det så vill jag ha allt, blombud, choklad, champagne, middag osv osv. Lite gammaldags som jag är så tycker jag att mannen ska uppvakta! Men såklart även kvinnan ska uppvakta sin karl tillbaka, varför inte ge han en parfym som du själv tycker om så kan han gå runt och dofta underbart. :-) 

Jag ska iallafall strax bege mig mot ett spinningpass och ge mitt hjärta lite extra kärlek dagen till ära. Sen ska jag fira alla hjärtans dag med en fin vän, får se vad vi styr för upptåg! ;-) 

Extra mycket kärlek till er alla idag! Och ni som hyser lite extra känslor för någon men inte vågat framföra detta, speak up idag vettja. En dag kan det vara för sent. 

Puss! 

Random

Hääj! 

Idag är det torsdag och snart helg, fast jag känner inte av det där med helg så mycket längre. Sitter mest hemma och pluggar så jag styr mina tider själv (och det går bra?) så sovmorgnar och så kan jag ju ta när jag vill. 

Imorse blev det dock en ofrivillig sovmorgon, hade ställt klockan på 7:30 (jo, jag är medveten att 7:30 ÄR sovmorgon för många). Men jag orkade verkligen, verkligen inte! Snoozade till den där vidriga signalen som jag måste byta ut, hehe. 

Jag var lite trött i både kropp och knopp, igår ledde jag pass och därmed även tränade första gången på 2 veckor efter influensan. Och jag säger det, det är så vidrigt den där första gången... Asså, svinkul såklart, jag hade längtat som fan efter att få köra igen! Men jag var inte hundra och det var riktigt, riktigt jobbigt. Trodde hjärtat skulle stanna några gånger! Men nu har jag förhoppningsvis kört ut allt. :) Dessutom har jag faktiskt träningsvärk idag och då vet jag hur det känns om man kommer ny till mitt pass och inte har tränat på ett tag! ;) 


Jag älskar Friskis och att leda pass och mitt nya pass! <3 

Idag jobbar jag i receptionen som vanligt torsdagar 16-22 och det är också så himla kul! 


Innan ska jag väl försöka plugga lite... Usch. Igår satt jag med vetenskapliga artiklar i flera timmar och jag fick så jävla ont i huvudet! Tycker att jag sitter och sitter och sitter, men hahaha jag kommer ingen vart! Helvetes tid det tar asså, landsvägs-snigel gällande dessa portföljsuppifter. 

Nåväl, har blir inga dokument skrivna... Så nu är det bara att bita i skiten! Lägg märke till att jag ofta beskriver det som "skiten", det är för att jag är så trött på att skriva. Kan ändå inte fatta att jag är inne på min sjunde termin. Häftigt på nåt vis! 

Ha en wonderful day folks! 

Ten tin soldiers in a row

Just nu känner jag att jag skulle vilja stå på en klippa (en ganska hög sådan också) utomlands, någonstans där det är varmt. Jag vill stå på klippan och ha armarna utåt åt sidan i luften och bara andas in, och ut och känna vinden som blåser i mitt hår. Och bara le genom fullkomlig glädje, för det är precis så jag känner just nu. Innerlig, stark glädje. Om jag skulle kunna beskriva känslan jag har nu så skulle jag göra det, men det går inte. 
 
Hey Nikita is it cold
In your little corner of the world
You could roll around the globe
And never find a warmer soul to know

Oh I saw you by the wall
Ten of your tin soldiers in a row
With eyes that looked like ice on fire
The human heart a captive in the snow

Oh Nikita you will never know, anything about my home
I'll never know how good it feels to hold you
Nikita I need you so
Oh Nikita is the other side of any given line in time
Counting ten tin soldiers in a row
Oh no, Nikita you'll never know

Do you ever dream of me
Do you ever see the letters that I write
When you look up through the wire
Nikita do you count the stars at night

And if there comes a time
Guns and gates no longer hold you in
And if you're free to make a choice
Just look towards the west and find a friend

Oh Nikita you will never know, anything about my home
I'll never know how good it feels to hold you
Nikita I need you so
Oh Nikita is the other side of any given line in time
Counting ten tin soldiers in a row
Oh no, Nikita you'll never know

Oh Nikita you will never know, anything about my home
I'll never know how good it feels to hold you
Nikita I need you so
Oh Nikita is the other side of any given line in time
Counting ten tin soldiers in a row
Oh no, Nikita you'll never know

Nikita counting ten tin soldiers in a row
Nikita counting ten tin soldiers in a row
Nikita counting ten tin soldiers in a row
Nikita
 
 
Jag försöker hålla på kontrasterna i bloggen, med det menar jag att jag skriver inte endast när jag mår på topp och vice versa. Här ska inte vara någon skrytblogg och inte heller någon deppblogg. Det är precis som det är i livet, upp och ner, bak och fram. Men alltid, alltid, alltid - efter regn kommer solsken. Kommer ihåg för en tid sedan när jag lyssnade på Maggios Hela huset och tänkte att fan sådär kommer jag ju att känna en dag snart, allt är så bra nu. Och precis så känner jag nu, allt är så bra - men inte för bra.
 
Behöver dock bli bättre på bildregn, hähä, inte fan är det så kul med bara massa text heller. Ska bättra mig! Sen så går det ibland ett tag mellan mina inlägg, men det är för att jag alltid skriver direkt från hjärtat. Jag kan inte skriva bara för skrivandets skull.
 
Peace & Love!

Tisdag



Usch vad tråkigt det är att bara ligga ner ! Har varit sängliggandes i 5 dagar nu och nu har jag förflyttat mig från sängen till soffan. Kände att jag behövde lite omväxling. Börjar ändå må något bättre, inte skyhög feber längre men är långt ifrån frisk. Det är jobbigt med anasträngningar och det tog lite på krafterna att duscha. Men jag är ändå rastlös, funderar på att samla krafter så småningom och ta ett litet varv runt kvarteret. Jag tror att lite frisk luft kan göra mig gott! 

Sen har jag väl en drös av plugg att ta igen så fort krafterna återvänder... Men jah tänker inte tillåta mig själv att stressa upp mig, det är inte värt det. Det löser sig ändå på något sätt. 

Ett löfte till mig själv under detta år är, och det kommer ta tid men det får det göra - bli så stressfri som det går. Hitta ett inre lugn, en helig plats att gå till i sinnet när stressen knackar på. Jag ska hitta mitt inre lugn, ska inte bli uppstressad. Inte ens när jag kör bil! Det blir en nöt att knäcka, men det är dags nu. För att kunna genomföra vissa saker krävs ett mentalt tillstånd utan stress och jag ska bli stark och övervinna stressen!! Så det så. 

Önskar få lite mer kraft till att kanske kunna dammsuga här hemma, katterna drar runt sand och det är så äckligt att kliva i det. Men en sak i taget. Ska försöka läsa en liten bok idag från kursen också. Men mest behöver jag bara sova hela tiden. 

Har plöjt mig igenom hela Revenge, fick nästan panik när jag märkte att nästa avsnitt inte kommer förrän i mars! Jag hade tur att jag missat 1,5 säsong så jag hade något spännande att glo på dessa dagar men faaaan sista avsnittet slutade sådär att man bara måste se nästa NU! 



Det blir alltid vår igen, varje år! 

S ä n k t

Ah, men tjena! 

Riktigt party just nu i mitt lilla hushåll! Ligger däckad i influensan (tror jag). YOLO! Är exakt 1 år sedan jag hade influensan, jag vet att det är olika virus varje år men har hört att man vanligtvis blir befriead om man haft det året innan. Men är väl lite befriad då det här är en barnlek jämfört med förra året. Fy fan. Men det är precis samma symtom fast en mildare variant. Har känt i cirka 2 veckor att något är påväg men det har gått hur bra som helst att träna ändå. Men efter mitt pass i onsdags så bröt det ut rejält, det gör fett ont i hela kroppen, muskler och leder. Feber och ont i halsen, förkylningsfinnar och hahaha det värsta av allt är en jävla blåsa i käften som gör så in i helvete ont! Den kommer nog inte att försvinna på ett tag eller då den ligger mot en vass tand som river upp den hela tiden... Nä men jag ligger mest här i sängen och börjar få ont i ryggen efter att ha legat här i två dagar. Försöker äta och dricka så gott det går men det är så svårt att få i sig vatten och aptiten är inte på topp. 

Meeeeen jag är icke bitter! Endast lite ledsen för just nu skulle jag egentligen sitta på en hoj och cykla maratonspinning. :(((( jag var så jävla taggad!!!! Hade verkligen, verkligen sett fram emot det, alltså ååååh. Men jaja, det går fler tåg (eller cyklar haha). 

Jag vet inte varför jag har sådan otur att bli sjuk eller dra på mig förkylningar ofta. Jag köper att det är stress-relaterat men har faktiskt inte varit så stressad de senaste veckorna. Men det är ju just det, när man slappnar av så kommer det också. Men jag sköter mig otroligt bra med vitaminer och mineraler (genom kosten) och jag äter allt jag behöver nu. Jag äter jättemycket mer än jag gjort innan (äter som jag ska), har legat på underskott tidigare. Har inte druckit alkohol på flera veckor, jag har skött mig jävligt bra helt enkelt. Men det befriar en ju inte från virus såklart. Och min träning rullar på så himla bra också, kör mest kondition - det är det jag brinner för och mår så sjukt bra av. Ligger på ganska höga pulser också... Älskar att leka med pulsklockan! Ser fram emot att få börja springa ute så fort vädret blir bättre. Jag har ju bara kört på bandet i vinter och det var där jag förälskade mig i löpning. Fatta då hur kär jag ska bli i den fria naturen! Längtar efter att få springa min första mil ute. :) köpte mig ett par spinningskor i veckan och fattar inte varför jag väntat så länge?! Det är sådan enorm skillnad och så mycket roligare! Rekommenderar alla som spinnar mycket att köpa ett par, man kopplar på höftböjaren, baksida lår och vader så mycket mer. Det känns! 

Förövrigt så har mina underbara pojkar tagit hand om mig när jag ligger här däckad, jag är omringad av mysiga jamsare. :) 





Speciellt Smislen som ligger där så nära, så nära! Tjockisen ligger också i sängen men håller sig på ett litet avstånd. 

Nej nu ska jag fortsätta ligga här och få ännu mer liggsår ;) hahaha 



RSS 2.0