Att ta det lugnt

Man glömmer lätt bort när man börjar känna sig piggare att man inte är frisk. Började hålla på att röja upp här hemma & städa lite, sen åkte jag med morsan och handlade. Shit va jobbigt det var och svettigt! När jag kom tillbaka fortsatte jag städa tills jag blev yr och kom på att jag kanske ska ta det lite lugnt. La mig ner och somnade!

Känt mig irriterad också, blir såhär efter ett tag utan träning. 9 dagar sen nu!! :O japp, om någon dag kommer jag bli tokig. Äckligaste känslan är att inte kunna träna. Fattar inte folk som är fullt friska och helt kapabla till att träna, att de inte bara gör det? En del har så mycket ursäkter, bråttom bråttom med allt. Finns ingen tid för sin egen hälsa. Att avsätta tid till att röra på sig är det mest värdefulla man kan göra för sig själv. Sen så tycker inte alla att det är lika roligt som jag tycker att det är. För mig är det mitt intresse! Men jag är säker på att det finns något som passar alla och man får prova sig fram. Viktigast med träning är glädje :)

Ska försöka mig på att göra middag nu, kycklinggryta/sås med champinjoner & paprika med råris. Så jäkla gott & enkelt!

Tjo


Nu får det vara noooog!

Suck och bleeeh! Fattar inte hur lång tid det ska ta att bli frisk!!?? :/ det är så fruktansvärt jobbigt!! Varje hostning gör att det snurrar i hela jävla skallen! Ja ä int bitter, men less. Har fan inte tid att vara sjuk heller. Skitstor kurs med skitstora uppgifter, liksom, och så var jag så jävla peppad oxå på kursen. Lite mer än en veckas pluggtid har jag förlorat!! Har varit helt oförmögen till något plugg överhuvudtaget. Men jag kommer kunna ta igen tiden, handlar bara om att vara effektiv när jag är frisk igen.

Men när ska jag få träna igen??! Om en månad ? Känns typ så just nu. Är innerligt glad att jag haft så lätt att få tag på vikarier till mina pass! Men jag längtar efter att få köra själv igen snart!! Jag verkligen längtar!!!! När jag blir frisk har jag ett nytt träningsupplägg också, det ska bli kul! Jag som bara går på pass, både för cardio och styrka, ska nu börja köra på gymet också med min "PT" Peter. Han får bestämma allt. Jag har ett mål och han ger övningarna :)

Hoppas jag kan träna om några dagar iallafall!


RSS 2.0