Tentafest i huvudet

Såhär i efterhand, vad fan skrev jag? Hahaha helt tom i huvudet efter hemtenta! Ca 4 h sömn, köttade på till 2:30 insatt sen upp igen vid 8... ÄR TRÖTT! & nu ska jobba i 4 h... Sen en kärt återseende :-)


Tandkött

När man har snusat så mycket att man undrar om det ens finns nåt tandkött kvar! :O


-

Du får passa dig som satan för jag glömmer ALDRIG bort vad du gjort.


Herrejösses yes!

Herrejösses! Min situation är löst! Får mitt CSN inatt :-) äntligen har man rättat mina restuppgigter... Så det första jag gör när klockan är midnatt är betala Bills... Något något försenat!


Ty fusan

Ty fusan vad bakis jag är! Firade min födelsedag igår i Gävle med syrran, Sarah, Jenny & lili det var skitkul men idag mår jag ej bra!

Vi Hamna på heartbreak :)

Idag ska jag jobba 4 h... Å jag mår inte bra Hahahah

Jag behöver en resa.... Sol & bad är vad jag behöver!


Hjälp!!!!

Jösses säger jag bara! Här kommer ett liknande klago-murs-inlägg så orkar ni inte läsa, gå till en annan sida! Stressen som jag känner är fan inte kul! Som jag tidigare (kanske?) skrivit så saknar jag poäng för att få CSN, 5,5 hp för att vara exakt. Jag har gjort allt i min makt, på någon dag fixade jag klart det jag hade att göra. Jag skrev även i mailet till lärarna hur min situation ser ut. Inte för att det på något sätt är deras problem, men kanske väljer man att vara medmänsklig... Inget svar har jag fått, jag räknar självklart inte heller med att de ska rätta uppgifterna samma dag som jag skickat in de. Men kanske förväntar jag mig ett svar, hej jag har fått din uppgift och ett hum om ungefär när jag kan få svar. Kan jag ens veta att de fått min uppgift? Efter det har jag mailat igen och förklarat vilken situation jag har och frågat om jag kan få veta när. Inget svar. Jag har ringt instutionerna. De tycker jag ska maila igen. Jag fick ett nummer till en lärares kontor, har ringt, inget svar. ASSÅ VAD FAN GÖR MAN!!???? Detta gör mig fett stressad, kan inte betala in alla mina räkningar osv osv..... För i helvete svara bara när jag kan få svar... Så slipper jag ha ont i magen av stress.


Ja, det var allt för mig denna gång, tack.


Nuttin important at all.


RSS 2.0