Hälge

Ja hälg! Första seminariet för denna kurs avklarad, sitter på tåget hem. Ska åka direkt å klippa mig :) (toppa, ytterst, ytterst lite...) en uppfräschning :) lyssnar på sir elton John på tåget, resan kunde vara värre! Blir det en lugn helg för er?


Snurre

Idag är jag så SJUKT sugen på snus!!! Men skam den som ger sig... Stod på stationen i några minuter & funderade, ska jag köpa? Nej, blev inget! Får hålla mig till att snusa på fest, det har funkat hittills :-) kanske måste jag festa i helgen då bara för det...!!! Jävla skitfan lilla äckel som sitter där uppe i belöningssystemet & skriker som en liten bitch efter sitt dagliga!


Kämpa, heja!

Boken fanns, vilket jag är evigt tacksam för! Nu sitter jag & Smitts & pluggar. Boken är dock på lite tung engelska men det ska gå :)


Akhenaten

Bibliotek,bibliotek,bibliotek.... Att fara fram & tbx!! Men nu ska den finnas, Akhenaten. Har jag tur kan jag skörda den frågan som är kvar som behövs kompletteras ikväll!


Sleepy

& tröttheten idag... Är total!


Plugg

Japp, ja skolan är igång. Det är den. Och hela helgen ska LJ sitta & plugga. Eventuellt inte så mkt på kursen vi läser nu, men kompletteringar! Är så jäkla ledsen på mig själv att jag hamnat där jag är med det här. Men saker händer i livet. Är bara så sjukt stressande att inte veta när man får CSN... Man måste ju leva liksom :/

Höll pass ilväll, det är ju onsdag 😊 gick asbra, kände mig riktigt varm i kläderna idag!!! Nej nu läsa lite sen sova, hej


Fest vare.

Igår var det fest i Gefle, nollning & enda dagen jag är med! Skitskoj vare, dock kanske lite för full och en aning dryg... Idag ska jag vara med, men jobba där, i baren.


Tack

Det luktar frihet & en härlig känsla i min trappuppgång & jag älskar det!


Jobbar

Asics var fantastiskt skön! Som en gudomlig dröm :-) den bästa skon hittills! Idag var det lite fler på passet, kanske 10 pers mer än vad jag haft innan & det märktes!! Skitkul! Dax imorn igen 16:00 på väderkvarn.

Sitter på jobbet & har rast, slutar 22:15 då ska jag möta Sally på stan för en liten drink :-D


Kvantitativ metod från början

Bleeeh. Orka! Är så trött nu, försöker tar tag i den här uppgiften jag har kvar från en kurs i våras... Men går inte så bra :/ vill försöka fixa den under helgen iaf, vore guld att ha den klar innan det nya drar igång! Jaja godnatt


I <3 F&S

Imorgon är det dags igen, att hålla jympapass! :-) fast imorgon är jag vikarie, mina dagar är onsdagar & lördagar. Känns ändå bra att köra igång första veckan med att leda 4 pass :-D idag var jag på ett cirkelfys-pass, så skönt! Innan passet imorgon som är 11:30 ska jag köpa nya träningsskor (igen..) blir asics aerobicsko, sate vad skön den var, var in & testade den idag på gå&löp. De NIKE jag köpte är mer sköna för promenader så så får det bli :-)


Nu.

Hösten är här, typ.

Dags att stänga dörrar och kasta iväg nycklar. Skulle gjorts för länge, längesedan.


Summertime sadness.

Kiss med hard before ypu go.

Got my red dress on tonight
Drop it like it's hot in the pale moonlight
Got my hair up real big beauty queen style
Highheels off, I'm feeling alive.

RSS 2.0