Sunshine

Ny vecka! Avslutade förra veckan med detta motto.... 


... Och fortsätter på samma spår även denna vecka.

Måndagen började med ett besök på högskolan i Gävle, dit jag numera nästan aldrig åker längre. Och det kvarstår endast tre gånger till att åka dit. Lyckorus på den! Alltså riktigt, riktigt lyckorus!!! Jag är så lycklig att det snart är över så ni förstår inte. Jag vet att jag förmodligen kommer att sakna det också, men mest kommer jag nog bara tycka att det är skönt. Förmodligen återvänder jag till skolbänken så småningom, om några år. Antingen för en master eller sjuksköterskeprogrammet. Vi får se vart jag hamnar efter examen först och främst helt enkelt. :) Dessa kvarstående veckor blir relativt intensiva, C-uppsatsen ska bli klar, samt att jag ska slutföra en annan kurs vilken jag gjorde ett uppehåll i av personliga skäl. Det är längesedan, hösten 2011 men nu jävlar ska det bli klart. Jag ska gå ut från programmet och jag ska vara klar. Helt klar. Det skulle kännas vanskligt att något liggandes kvar. 

Mhm, helgen som gick var innehållsrik och svischade förbi. Nästa helg kommer bli likadan och jag längtar. 




TRÄNINGSABSTINENS!

Jo tack!!!!! 

Har inte tränat sedan i lördags pga denna förkylning. Såklart inte eftersom att jag är sjuk, men nu har jag abstinens som fan trots att jag känner mig sämre idag. Blir stressad, vill ha mina må-bra endorfiner! Har spinning-abstinens. Nåväl jag tänker vänta tills jag är frisk, min förhoppning är att jag kan träna på fredag för då har jag bokat in mig på spinning. På lördag och söndag också, så hoppas jag kunna leda mitt pass på lördagen med. 

Men måste som sagt bli helt frisk, nästa vecka och veckan efter det är det långa pass på ingång. Nästa fredag 18/4 är det dags för 3-timmars triathlon igen. :))) och lördagen efter 26/4 är det 5-timmars marathonspinning! :)))) längtar som sjutton! 

Ligger i sängen och väntar på att bli frisk, hade tänkt gå till Apoteket, lite stuff jag behöver men har inga krafter. 

Tjing! 



RSS 2.0