Such a night

"Well she's gone, gone, gone
Yes she's gone, gone, gone
Came the dawn, dawn, dawn 
And my love was gone
But before that dawn 
Yes before that dawn and before that dawn
Such a night" 


Livet

Det är viktigt att bara stanna upp ibland och reflektera. Jag älskar att göra det och har gjort det till en vana. Det är som en meditation för mig. Jag är en person som tänker mycket, hela tiden, analyserar. Men samtidigt är jag en person som kan skita totalt i saker också. Fin kontrast, så länge det är balans i det. 

Jag brukar lägga mig med lurar i öronen och lyssna på musik, all möjlig slags musik. Låtar som berör mig, låtar som berör med sin text, låtar som berör med toner och musik. Ibland på språk som jag inte förstår. Ibland språk som jag med stor sannolikhet kommer att tala relativt flytande om ett år. Huvudsaken är att låtarna ger mig en känsla. 

Apropå det, jag har ju glömt att skriva här att... JAG FICK JOBBET! :-) men de flesta som läser här vet redan det. Även random folk kan ha sett det på boken. Jag är så lycklig och det är en speciell känsla när ens drömmar går i uppfyllelse! Något man alltid velat göra. Så satt jag där i mars och skickade en ansökan - 2 månader senare är jobbet mitt. Och om 4 månader befinner jag mig på plats. Vart det blir ska bli spännande att få veta så småningom. Det spelar mig ingen roll, men har önskar Grancan eller Teneriffa. För att jag älskar de öarna och kulturen, men även för chansen att bredda på spanskan. Men först ska jag njuta till fullo av den svenska sommaren. Först ska jag njuta av att ta examen, en sak i taget. På torsdag är det över, 3,5 år på högskolan. 210 hp senare. I made it! 

Sen blir det 2 veckor på Mallis i september för utbildning av alla pass jag ska leda i värmen. Det ska bli så himla roligt! Dessutom längesedan jag var på Mallis, har inte varit där sedan '04, 10 år sedan ju. Någon stans däromkring fyller jag 28 barre också. 

Jag älskar mitt liv just nu, jag har så mycket fint här och nu. Och så mycket fint att se fram emot. Jag får nog säga att det är min bästa tid som är här, och jag som var rädd för att bli äldre... ;-) allt blir ju bara bättre med åren. 

Nu ska jag nog ta och sova och det ska bli underbart! Godnatt säger jag med en stor dos fred och kärlek. 

RSS 2.0