Samba

Oj oj oj! Har just ätit tortillas, en väldigt sen middag. Haha, jävligt sen men tanke på att lunch åts runt 11 så att säga. Hungrig var jag och gott var det, lite torrt dock. Men vem bryr sig när hungern är stor, mat som mat. Lite tråkigt att det är så nuförtiden, men lite tid och knappt någon ork för matlagning så blir det så. Och det funkar ju. :) 

Adepten körde på som fan idag, riktigt roligt och belönande att se att han utvecklats under dessa veckor! Samt att han är så peppad på att köra hårt. Han var liksom redan inne i gymet och körde när jag kom. Det är minsann ett riktigt gott tecken på att han är motiverad. Vart så sjukt sugen på att köra ben själv när han och jag var färdiga men jag var tvungen att hinna med tåget. 

Skulle till Friskis Ekeby och ha coachande samtal igen men också gå på fuego. Så roligt! Jag blir så lycklig och glad av spansk musik, salsa, reggaeton, samba, bachata, merengue osv, osv... Jag tror att jag var spansk i mitt tidigare liv! 

Ja, så det blev sent hem idag. Nu är man gräsänka också... Hahaha, typ. Katten har flytt fältet, lille Smitts. Blir bra det, nu får han underhållas lite och mamma får sällskap. Det är även ett litet  experiment, jag ska ta reda på om Prince beter sig annorlunda när Mittens inte är här. Mittens tar rätt stor plats så att säga. Som sin mamma, gillar uppmärksamhet. ;) 

Nej nu kallar duschen! Tjing! 

Wild Child



Tamed. Det är ju verkligen inte så det ska vara, men man ser det överallt ändå. Personer förändras eller anpassar sig på ett sätt de tidigare inte gjort när de går in i ett förhållande. Viss anpassning lär ju ske men det får inte bli en personlighetsförändring. Jag tycker att denna quote passar så bra in på mig. Run free. Jag har en själ som ständigt söker äventyr. Jag ledsnar snabbt (oftast) och ibland har jag gått emot dessa känslor, men det har jag inte velat erkänna för mig själv just då. 

Där jag är nu, där jag befinner mig trivs jag så himla bra. Jag känner mig lycklig, jag är lycklig i mig själv. Jag behöver inte någon annan för att göra mig hel. Jag har inte varit så mycket själv i mitt liv, långa förhållanden har avlöst varandra i princip. Sedan jag blev själv nu sist så har min inre tanke varit att jag måste vara bekväm och trivas med att vara själv innan jag stadgar mig igen. Att trivas i sitt eget sällskap, njuta av att det bara är jag, utvecklas. Sedan är jag redo att träffa någon. Jag är precis där jag velat vara nu och det är underbart. Jag ser bara fördelar med min situation som den är just nu, men skulle absolut kunna ändra på den. Om jag skulle träffa någon som är just as wild som mig. Någon med samma själ och samma känsla efter äventyr. Någon att bara spontant sticka någon annan stans i världen med. Spontanitet är kärnan i det hela, men man behöver viss struktur och kontroll också men tar det över så dödar det den inre glöden. 

Jag tror jag är på den bästa platsen på länge i mitt liv just nu, det enda som är dåligt är ekonomin. Haha, man kommer inte så långt på CSN, man kommer till Gävle och tillbaka. Närå, men hade jag varit klar med utbildningen nu hade jag stuckit till ett annat land. Och jag velar fram och tillbaka mellan om det är bra att åka och jobba utomlands efter avslutad PT-kurs och skjuta upp C-uppsats. Eller om det bästa är att skriva den först och sedan sticka... Är rädd att jag kanske inte kommer tillbaka om jag drar. Jag lägger beslutet i ödets händer, man känner ju vad som är rätt så småningom. 

Jag ska åka till Fjärran Höjder om någon timme, adepten ska tränas. Idag ska han fan få köra dubbelt så hårt, hehehe. 

Puss och hej! 

Early mornings sucks

I hate early mornings! Fy fan... Men värre var det några år tillbaka. Jag var så arg, så fruktansvärt arg på morgonen. Haha, och då hade jag sambo, nu när jag bor själv är jag gladare. Kanske säger något om det förhållandet. Imorse iallafall rusade jag upp efter att ha snoozat dryga halvtimmen (oj,oj) och det är inte förrän jag går ut till bussen som jag reflekterar över mina jeans. Jeansen som jag köpte i somras är för stora, antingen har jeansen växt eller jag krympt. Happ, ja det är inte konstigt alls med tanke på min kosthållning. Det är inte så att de ramlar ner, men hasar ner på höfterna sådär obehagligt så man ser ut som en dåre när man går runt och ska dra upp dem. 

Ännu en dag med HPB, åh det är såååå segt tycker jag! Kanske är bra att ha sedan då men det nöts bara samma saker om och om igen och jag känner bara att jag vill åka hem för att jobba med en annan uppgift. 

En sak jag undrar är hur mycket (ursäkta äcklet) jävla snor en näsa kan utveckla?! Hahaha det slutar ALDRIG. Feber har jag också haft till och från över 1 vecka, ikväll tänker jag ge det ett försök att "köra ut" skiten iallafall. Ska ha coachingsamtal med en ledare på Friskis så tänkte passa på att gå på passet efter. Skulle ju vara ypperligt bra om skiten försvann ur kroppen så jag kan återuppta konditionsuppgiften imorgon! 

Ha en fin dag! 

Det närmar sig.

Livet börjar i slutet av din bekvämlighetszon. 

Allting skapas alltid två gånger - först mentalt, därefter i handling. 

Mycket handlar också om viljestyrka. Jag har väldigt stark vilja och det har fått mig att få som jag vill många gånger , samt gett mig styrkan att kämpa. Jag får alltid som jag vill. Nej, så är det såklart inte för så fungerar det inte. Men jag brukar visualisera framför mig att det jag vill redan finns här, då blir det enklare att kämpa för det. Det ända som hindrar mig just nu är just trygghetszonen. Samt rädsla. Jag vet inte vad min rädsla grundas på, kanske bara känslan att släppa allt och ge det ett försök. Kanske rädslan för att misslyckas (men alla misslyckanden är ju en lärdom). Kanske rädslan för att aldrig återvända. Tänker för mycket, måste bara göra det! Jag har en känsla att det kommer att vara frigörande och självförverkligande. Och vad kan inte vara underbarare än det? Men det här lilla (?) fröet är just nu i mental handling. Så småningom snart blir det i fysisk handling. 

Och ni som läser har inte en aning om vad jag menar. Det handlar såklart om mina framtidsplaner och ni som känner mig vet vad det är jag vill. :) 

Trevlig dag! Herregud klockan är bara strax efter sju... 



Att skratta är bra!



Hehehe, idag var det kul. Riktigt, riktigt kul... Finns så mycket att titta på på dessa lektioner! Men även att, återigen Linda Jansson är stel. Fruktansvärt stel! Finns sjukt mycket att jobba på alltså. Bäst att börja hos sig själv också om man ska kunna hjälpa andra. 

Det uppstod mycket tankar idag också, träning är så mycket mer än att bara "träna". Man lär sig tänka på sätt man kanske inte gjorde innan (åh, man och man igen... Måste bättra mig!) fast jag tror ändå att när jag skriver man så talar jag faktiskt för fler än mig själv. Fick också x antal skrattattacker idag! Passade ju ypperligt när vi skulle kolla transversus abdominis - han fans där han! Hahaha, mycket "kläm & känn" på varandra under dessa lektioner. 

Måndag är det idag!

Måndag, måndag, måndag! En helvetes-dag har jag tyckt i några veckor, men nu ska vi inte börja veckan med sån negativitet! För att idag fick jag sovmorgon. :) alltså, vad det gör mycket. Anledningen till att jag avskytt måndagar senaste veckorna är för att jag inte kunnat sova, legat och vridit och vänt. + att jag varit bakis några söndagar. Usch. Men senaste veckan har jag sovit som en gud! 

Har fått ett problem på nacken, nåväl inget livshotade, haha. Missade de sista två dagarna på HPB förra veckan när jag låg skitsjuk, men som tur är skulle jag kunna ta igen det nu tor-fre. Hurra! (De kommer till skolan, är fristående) men nu fick jag just ett mail att det är imorgon samt onsdag. Men jag har andra lektioner då samt adepter. Adepterna kan man väl kanske flytta på men man får ju inte missa lektioner. Aja, lär få bli så, kan ju inte sitta och åka till Sundsvall för HPB'n som de annars skrev att man fick lov att göra. Eller varför inte, kanske finns ett äventyr där å! Haha. 

Ska strax bege mig mot Gävle och Fjärran Höjder, träningslära står på schemat. Kommer inte ihåg vad vi skulle göra idag, men det visar sig. #nollkoll


Dagens outfit består givetvis av träningskläder. ;) denna dag tights från Nike och linne från SOC, hahaha vem fan bryr sig!? 

Trevlig dag önskas! 

Att sitta på samma stol flera timmar!


Där borta... Där bakom mig, där man ser en liten rosa PC, där har jag suttit större delen av dagen! Fiii fan, börjar få ont i ryggen! Men har ju pluggat iallafall genom att den där knuffen i arslet kom ba' plötsligt av sig själv (tack å bock). Men jag har sååååå mycket mer/kvar att göra med uppgifter jag inte på påbörjat än som snart ska in.... :O + den stundande tentan... Oj, oj. Ja, jag skulle ju inte be någon komma till mig och fråga om studieteknik, hahaha. Men jag har fan nästan klarat det mesta med min teknik (skjut upp & gör i sista stund). Att man inte lärt sig efter nästan 3 år?! Svårt att få en gammal jycke att sitta sägs det. 

Men jag ska vara så sjukt effektiv i veckan har jag tänkt. Japp. Sedan är det Hudiksvall i helgen, halloweenparty med maskis coming up! :-) ska bli kul att klä ut sig! 

Fortsättning följer. 

Minsann!


Yo! Det där med att spontant (?) klippa lugg för nån månad sen var en sjukt dålig idé! Tur det finns mössa och liknande samt att det går att gömma den. Men ändock, den är i vägen! Jaja man får skylle sig själv! 

Hör och häpna, det blev visst plugg igår kväll... Oj oj oj, samt hela fm och halva em. Ska ta ett litet break nu med bio. Monica Z. Jorå, men när man inte sätter några krav på sig själv - plötsligt händer det! 

Men visst. Fint det. Tjingeling pling. 

Toarullar & den lilla röda.


Hola! Kom precis hem. Möttes av en arg pojke utanför dörra! Hoppade snabbt i outfiten här ovan, och så kommer jag se ut hela kvällen. Lugnt och skönt hemma med mig själv. :) Tänker inte skriva här att jag ska plugga för det kommer förmodligen icke att ske! Men om det dock sker så är det ju ett plus i kanten och en guldstjärna för mig! ;) Inget pass idag på frille, är fortfarande inte frisk så det fick bli vikarie. Tror fan jag gjort av med ett 6-pack toarullar snart alltså på att snyta mä! :O jisses! 

Shoppade en ny klänning idag i Gävle. Den lilla röda. 


Kanske kan komma till användning snart! 

Tjing! 

Fridayyyy



It's Friday bitches! Friskförklarar mig nu... Haha, yeah right. Men jo. Har inte tid eller ork mer att ligga och må som ett mähä! Men att ändå, har känt mig hög som ett höghus hela eftermiddagen. Tog en pronaxen i hopp om att få bort febern, men blev fan bara yr av den. Märkligt. Nåväääääl, helgen lär få bestå av plugg och plugg. Men börjar iaf kvällen med en tripp till Gävle. 

Tjing, tjing!

Röra!



Hahaha fy tusan hur det ser ut i denna lya! + lyans ägarinna! Dessa lockar här ovan är en följd av en 3-dagars inbakad fläta. Hehe. Tror jag fick lite mer energi och kraft iallafall när jag var tvungen att gå till affären och köpa snus. Fast det var jobbigt att ta sig! Usch, låter som jag skulle blivit drabbad av något hemskt eller låg dödssjuk. Det är jag ju absolut inte! Men som tidigare nämnt så blir jag rejält sänkt av feber. 

Ååååh jag har så mycket att läsa, har tydligen en tenta snart.... :/ önskar att man kunde gå och lägga sig och sen när man vaknar ba' - allt ligger lagrat i hjärnan! Så effektivt det vore! ;) fast kanske inte så kul ändå. Ska iallfall ge mig ett litet försök på att städa upp lite här. Sen tänkte jag skriva klart det där lilla sista på min ansökan och skicka iväg den..., pirrigt! Behöver komma härifrån! Spännande. " anything can happen."

-

When I see you I run out of words to say. Always, alltid. Orka. 

Zzzzz

Åååh, hallå! 11 h sömn senare och inte det minsta piggare! :( bleeeeh, är väl bara att vila och vila tills skiten är borta. Kanske äta lite mat, blev inte så mycket av det igår. Blev typ bara kuckelimuck-medicin som Karlsson på taket brukade käka när han var under the weather. ;P 

Jag missar i skolan och jag missat plugg-tid men går inte att göra så mycket åt! Får ta igen när jag är frisk. :)

Men imorgon vill jag vara frisk! Fredag och grejer... ;) näj, inget partaj är på gång men annat skoj. 

Hörs, hej! 

Ödet och meningen

Jag har alltid trott på ödet och att allt som händer har en mening. Ödet behöver inte alltid handla om lycka eller att människan ska lyckas med någonting. Det behöver inte alltid vara positiva saker. För så är ju livet, det är inte alltid en dans på rosor. Ibland vill ödet att man ska dra lärdom av en händelse eller ett möte med en annan människa. 

Jag skulle ljuga om jag sa att att jag aldrig tvekat på ödet. Tro mig, det har jag. Orättvisa saker har hänt mig och mina nära, sorg har funnits, hjärtat har krossats osv. Men alltid ser man efteråt, även om det tar lång tid att det som hände eller mötet man hade fyllde en funktion och hade därmed en mening. 

Det har både sina för- och nackdelar att tro på ödet. Man kan bli naiv och strunta i att tillåta sig må dåligt över jobbigheter. Man kan bli naiv åt andra hållet och mer drömmande. Där hamnar nog jag, jag bygger upp drömmar och fantasiscenarion och sedan krossas de ofta framför ögonen på mig. Men det här har i och för sig med verkligheten att göra, inte ödet. Fast ödet är verkligheten och finns alltid bakom hörnet (för oss som tror). 

Det finns så mycket i mitt liv som jag kan se en mening med. Vissa saker är tuffare än andra. Vissa hädelser är så underbara att det gör ont i hjärtat att tänka på det, för det finns inte här längre. Men det fanns då och fick mig att tro. Hade det inte varit för den jobbigaste, mest utdragna, psykiskt påfrestande händelsen så hade jag inte varit där jag är nu. Jag hade förmodligen inte gått i den riktning jag valt att göra om det inte vore för det. 

Så, just nu i min förvirrade lilla tillvaro där jag varken känner bu eller bä eller ens vet om jag ska gå höger eller vänster så har jag tillit till att det kommer lösa sig. Ödet kommer att visa vägen. Jag kommer förmodligen att göra misstag och det är aldrig för sent att göra om och göra rätt. Misstag är till för att dra lärdom, det finns en mening med det. Jag skulle nog känna mig ganska misslyckad om jag aldrig hade gjort misstag. 

Likaså att allt i livet är flytande, det ändras ständigt. Olika energier som flödar. 

För att runda av, ibland är det riktigt svårt att se meningen med saker/händelser/möten. Men när tiden går, och det gör den ju hela tiden, när jag publicerat detta inlägg är jag äldre än jag var när jag skrev det, när tiden fått gå ett tag så ser man så småningom var det var för mening med saken/händelsen/mötet. 

Det gäller bara att hålla hoppet uppe! Ljus och kärlek! 



Sjukling och benböj

Häääjhäääj! 

När man kollar tillbaka i arkivet i denna blogg så tycker jag att jag har bloggat mycket när jag legat hemma sjuker. Haha, man hinner väl inte annars och när man är sjuk orkar man inte så mycket heller (man och man, vem är denne man, jag). 

Joråsåattteee nu var det dags igen för det. Ligger som ett åbäke och tycker synd om mig själv, skitsynd om mig själv! Det sägs att män blir väldigt ynkliga när dem blir sjuk, men jag är nog värre! Jag blir jätteliten och vill bara ha kuckelimuck-medicin. Det fick jag igår också så det var ju en fröjd. :) 

Såhär ligger jag! Orkar inte ta mig upp! 

Igår var det en riktigt lååååång dag i Gävle, började med teknik på Gävle Kraftsportklubb. Bra att gå igenom det vi gjort hittills. Och hahaha jag har så svårt att få till benböjen! Så stel (men igår hade jag extrem träningsvärk överallt också). Och faller bak, faller bak. 

Ungefär sådär kan det se ut, här ser man ju att ryggen har inte perfekt svank och hälarna åker upp. Men, efter hjälp av Bergström så funkade det tillslut ändå. 

Efter vi var klara hos Bergström var det vidare till HIG för rörelseträning och rörelsanalys. Där nånstans började febern knacka på och halsen göra ont. Hursom, jag är alltså underrörlig i de flesta banorna. Alla utom bröstets rörlighet. Tycker detta är lite intressant, jah tänker att jag borde iallfall vara ganska normalrörlig eftersom jag leder jympa. Men det behöver förstås inte vara så. En sak är säker iallafall, mer flex-pass för fröken Jansson! 

Efter HIG var det Fjärran som kallade och träning med adept, riktigt duktig var hon igår. 

Nu ska jag bara vila heeeeela dagen och kanske sova mer. Trist, hade behövt springa mina 5 idag om jag ska bli klar i tid med uppgiften. Men man kan aldrig styra vad som händer. :) 

Tjingeling! 

Måndag

Tjo! Sitter och fixar & trixar med en ganska menlös uppgift. Eller ja, menlös och menlös. Den fyller ett syfte, absolut. Men tar extra tid som kan läggas på annat istället. :-)

Idag har jag haft en underbar träningsdag! 5 km i ett härligt pulsspann, rygg, triceps och bröst. + ett spinningpass. Det lustiga är att för några år sen avskydde jag att springa och spinna, nu är det typ det bästa jag vet! Man måste ge allt en chans innan man ratar det...

Fått en del gjort gällande skoluppgifter också, bland annat ett träningspass till min ena adept imorgon. Tror det kommer bli gryyymt! 

Måndag är det och det är första gången på några veckor som jag mår riktigt bra en måndag. :) känner mig energiförsörjning och sprallig. Helgen var bra, men som vanligt allt för kort. Fredag, mys, middag och vin med Lollo. Lördag jympabomben på Frille (såååå KUL), sedan 25-årsfest på vaksala torg (jajamen, mitt på torget haha) närå men riktigt roligt partaj. Söndagen bestod av plugg bland annat. 

Mhmmmm imorgon skoldag igen, fm på Gävle Kraftsportgym med Bergström. Eftermiddag med träningslära, följt av träning med adept. + ett benpass för mig på Fjärran. Lååång dag. 

Man kanske skulle göra något åt den här layouten..... Ha ha ha ha. Hej! 

Dammsugarpåsar bland annat!

Haha... Fan va lyxig jag känner mig när jag nu legat i sängen i typ 2 h och bara dragit mig! Är inte ofta man har tid eller möjlighet till detta numera. Så jävla skönt :) men jag märkte när jag gick upp en sväng för att pissa att träningsvärken har icke gett med sig efter 9 h sömn. Aaaaajjjjjj! Men jag är nöjd ändå med det. Är ganska mycket nybörjare på gymet och har väl inte, i ärlighetens namn utövat så värst mycket styrketräning heller (bortsett från skivstångspass och liknande samt med egen kroppavikt). Nåväl, satte ihop ett benpass som jag körde i måndags och kvittot på att det lyckades märks i mina ben! Känns att man börjar komma in i tänket och tekniken. :D igår gick vi igenom marklyft i skolan och det gick mycket bra för mig. Stor skillnad från benböj, trodde faktiskt det skulle vara tvärtom men tji fick man! 

Ja, ingen skola idag. Ska sitta med uppgifter och planeringar at home. Och dammsuga golvet! Ha ha ha i fredags lacka dammsugaren ur... Och därmed även jag! Hade köpt universaldammsugarpåsar förut, nu när jag då skulle byta påse råka jag ha sönder den. Fick sopa golvet.... Hahahaha jag har verkligen inte hunnit köpa nya påsar! Jepp. Tjingeling 


hejsvejs! 

RSS 2.0